• Pris ved forespørsel
  • I samarbeid med JETPAK :»Jetpak tilbyr Norge og Nordens raskeste dør til dør tjenester med fokus på 0-12 timer. Våre tjenester dekker spontanbehovet av raske flytransporter og skreddersydde logistikkløsninger. Virksomheten drives gjennom såvel egen organisasjon som nøye utvalgte franchisetakere og agenter i Norge, Danmark, Sverige og Finland.»
  • I samarbeid med SAS CARGO

TBS håndterer både faste leveranser og ekspressoppdrag med flyfrakt. Trenger du flyfrakt av gods, har vi faste avtaler med våre pålitelige samarbeidspartnere. Sammen sørger vi for å levere med punktlighet og kvalitet. Avtaler du flyfrakt med TBS, kan du trygt overlate logistikken til oss. Priser for flyfrakt avtales ved forespørsel. 

Flyfrakt med Jetpak 

Vi i TBS er faste bakketransportører for Jetpak ved Tromsø lufthavn. Jetpak har den raskeste dør-til-dør-tjenesten med flyfrakt og bakketransportører i Norden. Jetpak dekker spontanbehovet for rask flyfrakt og fleksible logistikkløsninger. I samarbeid med Jetpak kan vi ordne flyfrakt med første ledige fly og leveranse til mottager samme dag. 

Flyfrakt med SAS Cargo 

Våre partnere i SAS Cargo råder over et nettverk med flyfrakttjenester og bakketransportører over hele verden. Widerøe Ground Handling er tollagerholder/fortollingsansvarlig for SAS Cargo ved fraktterminalene i Nord-Norge. 

Fleksibel flyfrakt 

Vi i TBS er en fleksibel transport- og logistikkpartner som kjenner Nord-Norge godt. Vi legger opp til en effektiv og smidig transport, fra vi henter forsendelsen hos deg, til den leveres hos mottageren. Du vil få muligheten til å spore og følge forsendelsen hele veien. Kontakt oss, så finner vi en løsning for flyfrakt som passer for deg.